FramWeb varsler Norge

FramWeb – alt du må vite om oss

Menneskene som jobber i FramWeb er vår viktigste ressurs. Fagfolkene er blant de beste i bransjen, og alle har et sterkt engasjement for faget. Vi er stolte over å ha et godt arbeidsmiljø med fokus på åpenhet og samarbeid.

Vår visjon

FramWeb ble etablert i 2003 med visjonen om å sikre ansatte og verdier for bedrifter, samt å gi sikkerhet for hele lokalsamfunn ved å levere smarte varslingssystemer. Vi har kontorer i Bergen, Oslo og Trondheim, samt Gøteborg, og vårt team av eksperter brenner for det vi driver med. Vårt mål er å være den ledende leverandøren av varslingssystemer i Norge, og vi fornyer oss hele tiden for å sikre at produktene våre er best mulig. Vi er stolte over å ha en lang liste med fornøyde kunder, og vi leter alltid etter nye måter å forbedre tjenesten vår på. Hvis du leter etter et pålitelig og effektivt varslingssystem, trenger du ikke se lenger enn til FramWeb. Vi er her for å hjelpe deg med å holde ansatte, kunder og samfunnet trygt.

Våre ansatte

I FramWeb mener vi at våre ansatte er vår viktigste ressurs. Vi er stolte over å ha et team av svært dyktige og erfarne fagfolk som brenner for arbeidet sitt og som er dedikert til å utforske nye måter å forbedre produktene og tjenestene våre på. Vi streber hele tiden etter å skape et arbeidsmiljø som er åpent og samarbeidsvillig, der alle oppfordres til å bidra med sine ideer og ferdigheter. Dette gjør at vi kan gi et høyt nivå av støtte og ekspertise til kundene våre og samtidig opprettholde et høyt kvalitetsnivå i alt vi gjør.

Vil du lære mer om hver enkelt ansatt? Om oss.

Hvilke selskaper passer vi?

FramWeb har jobbet med mange ulike typer bedrifter opp gjennom årene, men vi har funnet ut at våre produkter og tjenester er spesielt godt egnet for kommunale institusjoner. Våre varslingssystemer er designet for å beskytte store grupper av mennesker mot potensielle trusler, og de kan tilpasses for å passe de spesifikke behovene til ethvert tettsted by eller by. I tillegg er systemene våre ekstremt pålitelige og brukervennlige, noe som er viktig for travle utrykningspersonell. Hvis du leter etter en pålitelig og pålitelig (sikker, ansvarlig, trofast, validert, stabil, etablert) partner som hjelper deg med å holde fellesskapet ditt trygt, så er FramWeb et perfekt valg. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hva vi kan gjøre for deg.

De ulike løsningene vi tilbyr

Befolkningsmelding i Norge

Varsling24
Varsling24 har den beste løsningen for befolkningsvarsling på markedet. Vårt innovative system kombinerer en høy treffprosent med enkle og brukervennlige grensesnitt. Med Varsling24 kan du varsle alle innenfor et område, basert på en adresseliste eller alle innenfor en kommune. Varsling24 sender SMS, talemelding og e-post til mottakere. Varsling24 er den perfekte løsningen for kommuner som ønsker å sende ut varselmeldinger om nødssituasjoner som brann, flom eller alvorlige værforhold. Varsling24 er også ideell for virksomheter som ønsker å sende ut advarsler om strømbrudd, IT-feil eller andre forstyrrelser.

På vår nettside kan du lære mer om våre bransjeledende varslingsløsninger, utviklet spesielt for norske forhold. Vi er stolte av å tilby det mest effektive og pålitelige befolkningsvarslingssystemet på markedet, og vi er dedikerte til å hjelpe kundene våre med å beskytte og forberede lokalsamfunnene sine for enhver eventualitet. Besøk nettsiden vår i dag for å lære mer om våre produkter og tjenester.

Når det virkelig betyr noe

TeamAlert
Når det gjelder å holde de ansatte trygge og prosjektene dine på rett spor, finnes det ikke noe bedre verktøy enn TeamAlert. Med vår enkle, intuitive app kan alle involverte holde seg oppdatert på alarmer og meldinger, og følge utviklingen av en hendelse i sanntid. I tillegg sørger våre push-varsler for at alle får den informasjonen de trenger, selv om telefonen er satt til stillemodus. Det beste av alt er at appen vår er en brøkdel av prisen til lignende produkter på markedet. Så hva venter du på? Besøk nettstedet vårt i dag for å lære mer om hvordan TeamAlert kan hjelpe deg med å beskytte dine ansatte og bedriften din. Og sørg for å laste ned en demo for å se hva appen vår kan gjøre!

Enkel og effektiv gruppevarsling

GroupAlert
GroupAlert er et varslingssystem som hjelper grupper av mennesker med å holde seg informert og oppdatert. Enten det er viktig informasjon for ansatte, kunder, leverandører eller en hvilken som helst annen gruppe, kan GroupAlert hjelpe med å få ut ordet raskt og effektivt. Med muligheten til å sende SMS, e-post og talemeldinger, samt be om svar og bekreftelser, er GroupAlert et kraftig verktøy for å holde alle oppdatert. I tillegg tilbyr GroupAlert alarmknapper og forhåndsutfylte maler for å gjøre varsler enda raskere og enklere. I dagens hektiske verden er det viktigere enn noen gang å ha en pålitelig måte å kommunisere med store grupper på. Med GroupAlert kan bedrifter være trygge på at deres gruppekommunikasjonsbehov er dekket. GroupAlert er en rask, effektiv og økonomisk måte å kommunisere med teamet ditt på, uansett hvor de er.

Integrasjon med API

MessageAPI
Vår API lar deg integrere SMS-, tale- og e-postmeldinger i applikasjonene dine. Grensesnittet oppdateres kontinuerlig og inneholder omfattende dokumentasjon som beskriver alle tilgjengelige API-punkter, autentiseringsmetoder og eksempler. I tillegg er API integrert med offentlige registre i Norge, slik at du enkelt kan sende meldinger til registrerte brukere. Enten du ønsker å kommunisere med kunder eller ansatte, gir API-en vår en enkel og effektiv måte å gjøre det på. Med vår kraftige meldingsplattform til fingerspissene, er himmelen grensen. Prøv det i dag og se selv hvor enkelt det er å komme i gang.

Velg et sted og varsle alle via SMS

LokasjonsVarsling
I en verden hvor vi hele tiden er tilkoblet, er det viktig å ha en måte å spore folk i tilfelle en nødsituasjon skulle oppstå. LokasjonsVarsling er et verktøy som bruker basestasjoner for å beregne posisjonen til alle mobiler innenfor et gitt geografisk område. Løsningen er tilpasset nødvarsling, pågående arrangementer, øvelser og trening. LokasjonsVarsling er en viktig del av enhver beredskapsplan, siden den raskt og nøyaktig lar utrykningspersonell identifisere posisjonen til enkeltpersoner som kan trenge assistanse. I tillegg kan LokasjonsVarsling også brukes til ikke-nødsituasjoner som hendelseshåndtering og sikkerhet. Ved å forstå plasseringen til enkeltpersoner og grupper kan arrangementsarrangører bedre administrere publikumskontroll og sikkerhet. Tilsvarende kan sikkerhetsteam bruke stedsvarsling til å overvåke bevegelsene til mennesker og kjøretøy i sanntid, og hjelpe til med å avskrekke eller oppdage potensielle trusler. Totalt sett er LokasjonsVarsling et allsidig verktøy som kan gi fordeler i en rekke settinger.

Sak: Skogsindustrien - Allskog

Skogsindustrien - Allskog
Å kunne kommunisere enkelt og effektivt er kritisk i ethvert arbeidsmiljø, men det er spesielt viktig i skogbruksnæringen. Feltarbeidere er ofte isolert fra arbeidsgiverne sine, og TeamAlert gir en viktig kobling mellom dem. Ved en ulykke eller annen krise gjør TeamAlert det enkelt for arbeidsgivere å sjekke sine ansatte og yte assistanse ved behov. Dette kan bidra til å forhindre alvorlige skader eller til og med redde liv. I tillegg, fordi TeamAlert gjør det enkelt å holde kontakten, kan arbeidsgivere jevnlig gi verdifull tilbakemelding og støtte til feltarbeidere. Dette kan forbedre arbeidstilfredsheten og bidra til å beholde andelen i skogbruket. Som et resultat kan TeamAlert ha en positiv innvirkning på både enkeltarbeidere og skogindustrien som helhet.

Sak: TeamAlert for skoler og barnehager i kommunene

TeamAlert for skoler og barnehager i kommunene
TeamAlert er et app-basert varslingssystem som lar ansatte i skoler og barnehager sende ut et SOS-varsel til sine kolleger i tilfelle brann eller terrorangrep. Varslingen kan sendes fra privat mobil, jobbmobil eller nettbrett, og vil utløse høylydsalarm på alle enheter som er lagt til skolens eller barnehagens varslingssystem. Alarmen overstyrer stille modus på telefonen, og sikrer at alle er klar over nødssituasjonen og raskt kan sette i gang nødplanen. TeamAlert har vært brukt av flere kommuner, som har sett behovet for bedre varslingstjenester som en del av sine beredskapsplaner.

Hvordan komme i gang

Kontakt oss
Vi tilbyr en komplett portefølje av markedsledende varslingssystemer som passer dine behov. Fra små bedrifter med 10 ansatte til store selskaper med titusenvis av ansatte, har vi noe som vil fungere for deg! Uansett om det gjelder små bedrifter med 10 ansatte eller store selskaper med titusenvis av ansatte, har vi garantert noe som vil fungere for deg! Ta gjerne kontakt og fortell oss om hva slags eller hvor mange ansatte det er på hvert nivå, slik at teamet vårt kan gi et nøyaktig tilbud på hvor mye det vil koste per bruker – det er ingen grense når man jobber sammen som ett selskap.